Nieuws

Haps: ‘Blij dat ik weer op 1908 met het team ben’

on

Ridgeciano Haps heeft deze week met een individueel programma de training op 1908 hervat. De linksback was enkele weken afwezig. In een interview met Feyenoord Media blikt Haps voor nu eenmalig kort daarop terug, maar kijkt hij vooral vooruit.

‘Het gaat goed met me,’ aldus Haps dinsdagmiddag. ‘Ik ben blij dat ik weer op 1908 kan zijn. De club heeft al gemeld dat mijn afwezigheid te maken had met medische redenen. Daar wil ik het graag bij laten en ik hoop dat iedereen dat respecteert. Ik ben in ieder geval erg blij dat ik weer onderdeel van het team ben.’

Met een individueel programma werkt Haps sinds enkele dagen aan zijn fitheid. Hij was bezig aan een indrukwekkend seizoen tot nu toe. Als linker verdediger cq. aanvaller bewees Haps al meerdere malen zowel aanvallend als verdedigend zijn meerwaarde. Met vier doelpunten in tien wedstrijden drukte hij dat ook uit in cijfers.

Bekijk het volledige interview met Ridgeciano Haps in de videospeler.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply