Feyenoordinbeeld

Hansson staat open voor vertrek

on

Feyenoord versterkte zich in januari met Pär Hansson, maar de dertigjarige doelman speelde pas twee wedstrijden in het eerste elftal van het team van Giovanni van Bronckhorst. Hij deed mee tegen Go Ahead Eagles (Eredivisie) en PSV (Johan Cruijff Schaal) en hoopt in januari elders meer minuten te kunnen maken. De Zweed zegt dat hij open staat voor een vertrek.
.

 “Als er iets voorbijkomt, dan zal ik luisteren”, aldus de tweevoudig international in een interview met Alltid Fullsatt. “Ik heb met Feyenoord gesproken en ze weten dat ik vaker wil spelen en dat ik bereid ben om met andere clubs het gesprek aan te gaan. Ze willen liever dat ik blijf, maar zullen ook luisteren wanneer er iets interessants komt”, aldus Hansson.

.

De goalie moet in De Kuip concurreren met Brad Jones, terwijl Kenneth Vermeer en Warner Hahn ook op de weg terug zijn. “Brad is een erg goede doelman en heeft zelf gezegd in de vorm van zijn leven te zijn. Hij heeft het erg goed gedaan.” Hansson heeft in Rotterdam nog een contract tot het einde van het seizoen en als hij het seizoen bij Feyenoord moet afmaken, zal hij niet panikeren.

.

“Als ik 23 jaar was geweest, had ik er misschien anders in gestaan. Maar ik heb nu een gezin en ga niet meer ergens heen voordat ik er absoluut van overtuigd ben dat die stap het beste is. We zullen zien wat er gebeurt”, besluit Hansson, die eerder voor Helsinborgs IF en Ängelholms FF speelde. Hij won met Helsinborgs de titel in 2011 en met Feyenoord sleepte hij in het voorgaande voetbaljaar de KNVB Beker in de wacht. 

.

Bron: voetbalzone.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login