Nieuws

‘Hahn volgt Mulder op bij Sc Heerenveen’

on

Warner Hahn wordt zeer waarschijnlijk de nieuwe keeper van sc Heerenveen. Fansite Fean Online heeft in de afgelopen dagen geruchten opgevangen over de aanstaande komst van de Feyenoord-goalie. .

Het is de bedoeling dat Hahn begin volgende week gepresenteerd wordt in het Abe Lenstra Stadion. FeanOnline verwacht dat Hahn zijn handtekening zet onder een driejarig contract. In maart meldde VoetbalPrimeur ook al dat Heerenveen belangstelling had voor de doelman, die afgelopen halfjaar door Feyenoord verhuurd werd aan Excelsior. 

.

Eerder stalde de landskampioen Hahn bij PEC Zwolle. Het contract van de 24-jarige sluitpost loopt door tot medio 2019. Zijn situatie in De Kuip is echter uitzichtloos. Brad Jones, afgelopen seizoen eerste doelman, verlengde onlangs zijn verbintenis. Trainer Giovanni van Bronckhorst heeft ook nog Kenneth Vermeer achter de hand.

.

Heerenveen moet door het transfervrije vertrek van Erwin Mulder op zoek naar een nieuwe doelman. Ook Kostas Lamprou en Benjamin van Leer werden gelinkt aan de vacature onder de Friese lat. 

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login