Nieuws

Hahn vindt het zonde dat hij niet speelt 

on

Warner Hahn treedt donderdagavond met Feyenoord in de beker aan tegen zijn oude club PEC Zwolle. Hoewel hij waarschijnlijk niet keept, is het voor hem een speciale wedstrijd.
En niet alleen voor Hahn, ook voor PEC Zwolle, zegt hij. ,,Nou, reken maar dat ze blij zijn dat ze gelijk in De Kuip tegen Feyenoord starten”, zegt Hahn tegen Metro. ,,Na de halve finale en finale van vorig seizoen is het voor PEC nu direct weer een grote wedstrijd. Vergis je niet – als voetballer van een ‘kleinere’ club is het fantastisch om in De Kuip te voetballen. Op een doordeweekse avond, veel mensen op de tribune en aan het einde van de avond weten of je wel of niet door bent.”
Ook Feyenoord weet volgens Hahn wat er op het spel staat. ,,We willen hem winnen – klaar. Ik heb met Zwolle ervaren hoe mooi dit toernooi kan zijn, maar dat het aan jezelf als ploeg is om het nóg mooier te maken. PEC is geen gemakkelijke tegenstander, maar wel direct een lekkere. Winnen van de finalist van vorig seizoen én de winnaar van het jaar ervoor en je zit direct goed in het toernooi.’

Bij Feyenoord moet Hahn eerste doelman Kenneth Vermeer voor zich dulden in de pikorde. Daar is hij niet bepaald blij mee. ,,De buitenwacht zegt dat het zonde is dat ik niet speel. Vind ik ook, maar op dit moment is het niet anders. Ik heb het naast me neergelegd en train keihard. Ik ben zo ontzettend hongerig naar dat ene moment waarop ik de kans krijg, dat de rest me gestolen kan worden. Er komt een dag waarop ik aan de bak moet, dán moet ik het laten zien. Dáár, het klaar zijn voor dat moment, haal ik mijn motivatie uit.”

Bron: Ad.nl

  

You must be logged in to post a comment Login