Nieuws

Hahn maakt indruk in wedstrijd tegen Fc Twente

on

Lang leek Warner Hahn zijn ploeg PEC Zwolle voor een nederlaag te behoeden bij FC Twente, maar uiteindelijk moest de sluitpost toch nog twee keer vissen (2-0). De Feyenoord-huurling keek dan ook met gemengde gevoelens terug op zijn eigen sterke optreden.

Hahn verrichtte in de Grolsch Veste de ene na de andere fraaie redding en daardoor duurde het pas tot de slotfase tot Twente toesloeg. “Voor mij is het wel lekker natuurlijk dat ik goed gespeeld heb, maar het resultaat is belangrijker. Ik ben blij dat ik de ploeg kan helpen met reddingen, maar het is wel zonde dat we uiteindelijk toch verliezen”, reageerde de doelman tegenover de NOS.

“Het duurde heel lang voordat Twente tot scoren kwam, waardoor je hoopt op een gelijkspel. Maar het mocht niet zo zijn. Ik had bijna alles, maar bijna is niet genoeg. Het was voetballend niet goed. In ieder geval niet zoals wij gewend zijn, al hebben we wel wat kansjes gehad”, besluit Hahn, die na dit seizoen normaal gesproken weer terugkeert naar Feyenoord.

Bron: voetbalprimeur.nlYou must be logged in to post a comment Login