Nieuws

Hahn is niet van plan Feyenoord te helpen

on

Warner Hahn ziet geen reden om komend weekeinde in de laatste reguliere competitiewedstrijd tussen PEC Zwolle en Feyenoord niet onder de lat plaats te nemen. De club uit Rotterdam, de eigenlijke werkgever van Hahn, hoopt in Overijssel alsnog de derde plek veilig te stellen. De doelman van PEC is echter niet van plan om Feyenoord te helpen.
Hahn benadrukt dat hij voor PEC keept en dat hij het als een plicht ziet om zijn uiterste best te doen, ook al heeft hij het beste voor met Feyenoord. “Ik snap de vragen wel, maar het is voor mij echt niet lastig. Ik doe er gewoon alles aan om zo hoog mogelijk met PEC te eindigen. Daar is geen twijfel over mogelijk”, verzekert hij in het Algemeen Dagblad.

“Feyenoord heeft het zichzelf onnodig moeilijk gemaakt. Daar kan ik niets aan doen.” Hahn keert na 1 juli terug bij Feyenoord, dat de doelman in principe niet wil verkopen of nog een seizoen verhuren. Hij wil ‘gewoon keepen’. “Als Feyenoord zegt dat ik de strijd mag aangaan met Kenneth Vermeer, zal ik voor mijn kans gaan. Anders moet er een andere oplossing komen. Bij PEC heb ik het in ieder geval uitstekend naar mijn zin.”

Bron; Voetbalzone.nl

  

You must be logged in to post a comment Login