Nieuws

Hahn: ‘Het is niet netjes hoe dat allemaal gegaan is’

on

Het zijn rare maanden geweest voor Warner Hahn. De doelman maakte de overstap van FC Dordrecht naar Feyenoord, tegen het sluiten van de transfermarkt trok hij echter naar PEC Zwolle. Zijn debuut heeft hij nog niet gemaakt, vanwege een interlandperiode. Het eerste van twee duels van Jong Oranje ging verloren, 0-1 tegen Jong Georgië.

Zondag zat Hahn op de bank bij Feyenoord tijdens het duel met FC Twente toen het nieuws bekend werd dat de Rotterdammers bezig waren met het aantrekken van Kenneth Vermeer. Zondagavond om elf uur zat hij aan tafel met technisch directeur Martin van Geel. “Het is niet netjes hoe dat allemaal gegaan is”, zegt de doelman in het Algemeen Dagblad over de turbulente slotdagen van de transfermarkt. “Dat had wel anders gekund.”

“Voor mij heeft het natuurlijk geen zin om derde keeper te worden. Volgens mij hadden ze me al bij Excelsior gestald, voordat ik zelf op de hoogte was van de komst van Vermeer”, vervolgt Hahn zijn verhaal. “Ik wil graag zelf de regie houden.” Hij trok vervolgens naar PEC Zwolle. “Ik ben blij dat ik nu bij een mooie club eerste keeper wordt.”

“De stap van Dordrecht naar Feyenoord is natuurlijk groot. Bij Feyenoord vinden ze dat ik nog tijd nodig heb”, zegt Hahn, die weet dat Vermeer een contract heeft getekend voor vier seizoenen. “Ja, we moeten volgend jaar kijken hoe het er dan voor staat. Eerst maandag met Jong Oranje tegen Slowakije.”

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_7933.PNG

You must be logged in to post a comment Login