Nieuws

Hahn: ‘Dit haalt het beste in mij naar boven’ 

on

Warner Hahn vindt de ophef rond zijn persoon maar onzin. De doelman van Excelsior wordt verhuurd door Feyenoord, de ploeg waar de Kralingers over twee weken tegen spelen. Feyenoord kan dan kampioen worden..

“Dan lees ik dat ik Feyenoord zestien miljoen euro zou kunnen kosten als ik een bal uit de kruising sla… Doe even normaal. Ze hebben toch ook verloren bij Sparta en Go Ahead Eagles, gelijkgespeeld tegen PEC Zwolle? Ze moeten bij Feyenoord blíj zijn als ik een goede wedstrijd keep, dan hebben ze er volgend jaar nog een goede doelman bij”, aldus een geïrriteerde Hahn tegen het Algemeen Dagblad.

.

Hahn ziet echter niet op tegen het duel. “Tegen de wedstrijd zelf? Helemaal niet. Het is dat de media er zo’n groot issue van maken. Ik zie wel vaker dingen voorbijkomen, waarbij ik me afvraag: proberen ze nu een relletje te veroorzaken? Wat ik vervelend vind, is dat mijn professionaliteit in twijfel wordt getrokken. Daar voel ik me niet prettig bij, dat mensen denken dat ik expres minder ga spelen ofzo. Terwijl dit juist het beste in mij naar boven haalt.”

.

“Het moet niet alleen om mij draaien”, aldus Hahn. “Ik hoor nu niets over het feit dat we als ploeg twee keer op een rij de nul hebben gehouden, dat we drie duels op een rij hebben gewonnen. Het is Warner dit, Warner dat. Ik slok alle aandacht op. De anderen worden zo tekortgedaan. Dat vind ik jammer. Maar ik kan er weinig aan doen.”

.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login