Nieuws

Hahn blijft keeper van de toekomst

on

Warner Hahn vertrok afgelopen zomer bij FC Dordrecht voor een avontuur bij Feyenoord. Daar werd hij tweede doelman achter Erwin Mulder, met het doel te groeien naar een rol als eerste keeper. Op de slotdag van de transfermarkt haalden de Rotterdammers Kenneth Vermeer en vertrok Hahn naar PEC Zwolle. Toch blijft hij hopen op een toekomst bij Feyenoord.

De 22-jarige Hahn zit na zijn gedwongen verhuur aan PEC Zwolle niet bij de pakken neer. Hij blijft ‘de keeper van de toekomst’ bij Feyenoord. “Dat hebben ze inderdaad gezegd toen ik tekende en zo zien ze mij nog steeds”, zegt hij in gesprek met De Telegraaf.

De hele situatie kwam wel aan bij Hahn, die dit seizoen al hoopte voor zijn kans te kunnen gaan. “Voetbal is hard. Het is altijd afwachten hoe het loopt. Ik dacht ook dat ik de komende drie jaar voor Feyenoord zou keepen, maar na twee maanden is het alweer helemaal anders. Ik weet dat ik tijd nodig heb en die geef ik mezelf ook. Feyenoord weet wat ik kan. Er spreekt vertrouwen uit dat de optie tot koop die Zwolle wilde voor hen onbespreekbaar was.”

Het kan zomaar zo zijn dat Vermeer na een goed jaar naar het buitenland trekt en dat er ruimte vrij komt voor Hahn. Op dat moment heeft hij ervaring in de Eredivisie op zijn naam staan. “Ik ben blij dat ik hier aan de bak kan en mezelf lekker kan laten zien.”

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_7824.PNG

You must be logged in to post a comment Login