Nieuws

Guus Til: ‘Het stadion helpt ons ontzettend’

on

Guus Til maakte in de bizarre slotfase van de wedstrijd van Feyenoord tegen NEC (5-3) twee belangrijke goals. Hij was verantwoordelijk voor de 3-3 en maakte kort voor tijd ook 4-3 in de volle Kuip. “Bizar, ik moet ook zeggen dat er wat geluk bij zit. Het stadion helpt ons ontzettend.”

Feyenoord gaf voor eigen publiek een 2-0 voorsprong weg en kwam na rust zelfs op achterstand. “Maar na de 3-3 voelde ik dat we die 4-3 moesten maken. Wij kregen enorm veel energie en zij werden zenuwachtiger. Dat werkt dubbel en maakt het verschil. Als je het publiek voor je hebt, krijg je daar een enorme boost van.”

Toch houdt Til niet een heel goed gevoel over aan het duel met de promovendus. “Van teleurgesteld naar blij, weer teleurgesteld en weer blij. Gemengde gevoelens dus. De eerste twee goals kregen wij tegen uit spelhervattingen, dat is ons pijnpunt. Dat was tegen FC Utrecht ook al zo.”

Til scoorde dit seizoen in alle competities al elf keer voor Feyenoord. Zelf blijft hij bescheiden. “Ik moet zeggen dat de ballen ook wel lekker vallen op dit moment”, lacht hij.

Bron: Rijnmond .nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply