Nieuws

Gustafson was reserverol helemaal zat

on

Simon Gustafson was zijn reserverol bij Feyenoord helemaal zat en zocht vervolgens naar een oplossing. De landskampioen besloot vervolgens om hem te verhuren aan Roda JC..

“Ik wilde niet meer op de bank zitten bij Feyenoord. Dat is de reden”, zegt Gustafson tegen Fotbollskanalen. “Ik wil meer spelen. Wanneer je hebt besloten dat je wilt spelen en Feyenoord mee wil werken aan een transfer, is er interesse. Tegelijkertijd heb ik een contract en ben ik niet transfervrij. Er waren alternatieven, maar dit is het geworden en hier ben ik blij mee.”

.

Toen Roda aanklopte bij Feyenoord, ging Gustafson met de Limburgers in gesprek. “Het is een kleinere club dan Feyenoord en ze hebben de afgelopen jaren wat problemen gehad. Maar nu hebben ze een nieuwe technisch directeur en trainer. Er gaat iets gebeuren daar. Ik heb een goed gesprek met de club gehad en wat ik hoorde, beviel me wel.”

.

Gustafson heeft geen idee hoe zijn toekomst eruit gaat zien. “Ik heb nog een contract voor twee jaar, dus het ligt in de handen van Feyenoord. Ze geloven in me en daarom word ik verhuurd. Iedereen weet hoe het is. Ik heb gezegd dat ik speeltijd nodig heb en samen zijn we op zoek gegaan naar een oplossing.”

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login