Nieuws

GUSTAFSON TEKENT VOOR 4 JAAR BIJ FEYENOORD

on

Feyenoord heeft zich per direct versterkt met Simon Gustafson. De twintigjarige middenvelder zette woensdagmiddag in De Kuip zijn handtekening onder een vierjarig contract, dat hem tot 2019 aan de club verbindt. Gustafson komt over van BK Häcken uit Zweden en is voor Feyenoord na Dirk Kuyt en Marko Vejinovic de derde aanwinst voor het nieuwe voetbalseizoen. Hij gaat bij Feyenoord spelen met rugnummer 27.Gustafson arriveerde woensdagochtend in Rotterdam, waar hij in het Erasmus Medisch Centrum medisch goedgekeurd werd. Vervolgens reisde hij in het bijzijn van onder meer spelersbegeleider Jan Mastenbroek, zijn zaakwaarnemer en zijn vader door naar De Kuip, waar de Zweed door de Feyenoord-directie werd verwelkomd en in een van de Business Units zijn contract officieel ondertekende.

Met Gustafson haalt Feyenoord een talentvolle Zweedse jeugdinternational in huis. Vorige maand maakte hij onderdeel uit van de selectie van Zweden Onder 21, dat zich op het jeugd-EK in Tsjechië kroonde tot winnaar van het toernooi. Gustafson is een linksbenige en aanvallend ingestelde middenvelder, die op meerdere posities op het middenveld uit de voeten kan.

Volgens Martin van Geel wordt de komst van Gustafson naar De Kuip breed gedragen binnen de club. ‘We volgen Simon al heel lang intensief’, legt de technisch directeur uit. ‘Daarom zijn we heel blij dat we hem voor meerdere jaren aan Feyenoord hebben kunnen binden.’ Van Geel omschrijft Gustafson als een creatieve middenvelder met scorend vermogen. ‘Daarom zijn we ervan overtuigd dat Simon van toegevoegde waarde gaat zijn voor Feyenoord.’

Bron: Feyenoord.nl

Foto: Feyenoord.nl

  

You must be logged in to post a comment Login