Nieuws

Gustafson: ‘Guidetti zeer positief over Feyenoord’

on

Giovanni van Bronckhorst piekerde over de invulling van de positie van diepste middenvelder van Feyenoord. Met de entree van de Zweed Simon Gustafson (20) tegen PEC Zwolle lijkt de coach het juiste puzzelstukje te hebben gevonden. Gustafson start morgen weer in de basis.
Was dit het startsein van iets bijzonders?
,,Dat hoop ik zeker. Debuteren is nooit eenvoudig, maar er lopen allemaal sterke spelers om mij heen. Ik denk dat het lekker ging. Nu op naar de volgende wedstrijd.”
De technische staf had gehoopt je nog een tijdje in de luwte te kunnen houden. Zodat je fris kon blijven tot het einde van het seizoen.
,,Dat snap ik wel. De competitie in Zweden startte in januari en direct na het seizoen volgde het EK met Jong Zweden. Ik denk dat ik deze zomer één dag vakantie heb gehad. Ik woon nu op mezelf en dat is wennen. Maar ik ben blij dat ik mijn eerste optreden bij Feyenoord achter de rug heb.”
Er zat geen familie van je op de tribune. Was de tijd te kort om naar Rotterdam te reizen?
,,Ik heb nog een tweelingbroer en die moest donderdag ook voetballen, In Zweden. Misschien hebben ze voor hem gekozen, haha. Ze komen straks wel kijken, hoor.”
Supporters van Feyenoord verwachten vaak veel van Zweedse aankopen, na Kindvall, Larsson en Guidetti. Ken je die namen?
,,Natuurlijk ken ik de namen en hun verhalen. Guidetti was afgelopen zomer mijn ploeggenoot bij Jong Zweden. Hij was zeer positief over de club. Ik weet nu ook wat het is om in een volle Kuip te spelen.”

Bron: Ad.nl

  

You must be logged in to post a comment Login