Nieuws

“Guidetti zei: Als wij teruggaan naar Feyenoord, worden we kampioen”

on

Karim El Ahmadi droomde afgelopen zomer meer dan eens samen met John Guidetti over een terugkeer naar Feyenoord. De Zweedse spits, inmiddels topschutter bij Celtic, sprak vaak over de titel met de middenvelder die uiteindelijk wel zijn rentree maakte in De Kuip.

“Het mooie van hem is dat hij zich echt een Feyenoorder is gaan voelen”, zegt El Ahmadi in de nieuwe Voetbal International. “Hij houdt van de club. Afgelopen zomer heb ik nog regelmatig contact met hem gehad. Hij zei: “Als wij nou met z’n tweeën teruggaan naar Feyenoord, worden we kampioen”. Helaas ging dat niet door.”

Onder Ronald Koeman speelden El Ahmadi en Guidetti een jaartje samen. “Ik zie hem nóg voor het eerst de kleedkamer binnenkomen, dat blijft toch een apart verhaal. Niemand kende hem en meteen een grote mond.”

El Ahmadi beschrijft: “Hij ging de muziek even regelen, hij ging de doelpunten wel maken voor ons en zou samen met Zlatan Ibrahimovic het spitsenduo worden van de Zweedse nationale ploeg. Wat een clown hebben we nu weer in huis gehaald, dacht ik, maar John paste prima bij Feyenoord. Woorden én daden. Ook hij gaf ons, net zoals Koeman, een gevoel van onoverwinnelijkheid. Als negentienjarige nam hij ons bij de hand, Guidetti zorgde dat iedere speler wakker was.”

Bron: Soccernews.nl

IMG_7174.PNG

You must be logged in to post a comment Login