Nieuws

Guidetti wil Klassieker bijwonen

on

Feyenoord hoopt nog altijd op een nieuwe huurperiode van John Guidetti, maar de Rotterdammers lijken weinig kans te maken op de aanvaller van Manchester City.

Zijn werkgever prefereert een verhuur aan een club uit de Championship en ook de Duitse en Spaanse competitie krijgen de voorkeur boven de Eredivisie. Guidetti zelf hoopt dat hij in de toekomst weer voor Feyenoord speelt.

Tot ik op een dag terugkom in Rotterdam, koester ik de mooie herinneringen. Want dát ik terugkeer, staat vast”, laat hij optekenen in Voetbal International. “Ooit speel ik weer voor Feyenoord. Of beter: het is mijn droom ooit weer voor Feyenoord te spelen. Ik weet nu hoe onvoorspelbaar het leven kan zijn, dus heeft het geen zin iets te beloven. Maar ik zweer met de hand op mijn hart dat het mijn intentie is.”

Guidetti hoopt sowieso bij de Klassieker tegen Ajax te zijn, op 28 oktober. “Ik móét erbij zijn en ga, als het kan, als supporter tussen de supporters staan. Met Feyenoord was het liefde op het eerste gezicht. Volgens mij was de liefde meteen wederzijds. Lang voordat ik een akkoord had bereikt met Feyenoord, stuurden supporters al berichten naar me op Twitter dat ik moest komen. Dan weet je dat je niet naar zomaar een club gaat. Mensen die roepen dat ik dit zeg om populair te willen zijn, weten niet waarover ze praten. Die kennen me niet, want ik ben in Rotterdam al populair.”

Bron: Voetbalzone.nl

You must be logged in to post a comment Login