Nieuws

‘Guidetti vertrekt bij Manchester en gaat naar Italie’

on

John Guidetti vertrekt komende zomer mogelijk bij Manchester City. De 22-jarige spits heeft er twee teleurstellende seizoenen jaren in de Eastlands. Na een zeer trefzeker jaar in dienst van Feyenoord keerde hij terug bij City, de club die hem had verhuurd. Door een slepende infectie én de moordende concurrentiestrijd voorin kwam Guidetti sindsdien echter nul keer in actie voor de Engelsen.

Een paar maanden geleden raakte Guidetti weer fit. Hij besloot op huurbasis naar competitiegenoot Stoke City te vertrekken, maar ook dat avontuur werd geen succes. Meer dan zes invalbeurten vielen hem niet ten deel. De Manchester Evening News stelt nu dat de Zweedse aanvaller de komende maanden wellicht weggaat bij zijn club. Zijn contract loopt nog een jaar door, maar toekomst heeft Guidetti niet bij City.

Mede doordat Manuel Pellegrini het niet in hem ziet zitten, lijkt Guidetti op weg naar de uitgang van het Etihad Stadium. Zelf heeft hij ook voldoende gezien bij City om er gauw te vertrekken. Een hereniging bij Feyenoord, waar hij de held van Het Legioen werd in zijn ene seizoen, is niet aan de orde: de aanvaller zou wel aan de slag kunnen gaan in de Italiaanse competitie.

Bron: Soccernews.nl

20140524-110139-39699936.jpg

You must be logged in to post a comment Login