Feyenoordinbeeld

Guidetti uit onvrede na weinig speeltijd in nationaal team

on

Spits John Guidetti is natuurlijk iemand die niet bepaald op zijn mondje gevallen is. In de WK-kwalificatiewedstrijd van Zweden tegen het nationale elftal van Bulgarije moest de huidige selectiespeler van het Spaanse Celta de Vigo het doen met een korte invalbeurt. En na afloop van dat duel zorgde hij voor een klein relletje.
.

Zweden won met 3-0 van de Bulgaren, maar Guidetti mocht maar vijf minuten meedoen en na afloop had hij geen zin in het verzamelde journaille, hij weigerde interviews af te geven, tot onvrede van de diverse Zweedse omroepen. 

.

Teammanager Lasse Richt zegt daarover in de Zweedse media: “Het is de regel dat ze door de mixed-zone gaan, maar ze zijn niet verplicht daar ook wat te zeggen. Ik denk dat het goed is voor het Zweedse voetbal om daar wel wat te zeggen, maar jullie weten ook dat ze dat niet altijd willen.”

.

Oud-PSV’er Ola Toivonen steunt Guidetti en zegt dat het Zweedse publiek de oud-Feyenoorder langer op het veld had willen zien staan. “Hij is een goede voetballer die het goed heeft gedaan. Hij is jong en veelbelovend.”

.

Bron: Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login