Nieuws

Guidetti nu al in opspraak bij Stoke

on

John Guidetti is pas anderhalve week in dienst van Stoke City, maar zorgt nu al voor een klein relletje. De Zweedse aanvaller kwam tegen Crystal Palace als invaller binnen de lijnen, maar zat tijdens de bekerwedstrijd tegen Chelsea de volledige negentig minuten op de bank. Guidetti begrijpt niet waarom trainer Mark Hughes niet besloot hem in te zetten. Stoke verloor in Londen met 1-0 en ligt daardoor uit de FA Cup.

“We hebben nu al twee wedstrijden niet gescoord”, zegt Guidetti in gesprek met het Zweedse Expressen. “Wat kan er misgaan? Dat ik niet scoor? Het duel met Chelsea was een bekerduel. Wat maakt het dan uit dat je er nog eentje tegen krijgt? Verliezen is verliezen. We moeten kijken hoe het de komende weken zal gaan al, maar als ik op de bank blijf zitten hebben we een probleem.”

Hughes besloot Guidetti niet in zetten omdat de van Manchester City gehuurde aanvaller in de dagen ervoor ziek was. “Ik had wat last van mijn buik, maar er was niets ernstigs. Na mijn goede optreden tegen Crystal Palace had ik gehoopt op een nieuwe kans. Als we het ene na het andere doelpunt zouden maken had ik begrip kunnen hebben voor de keuze van de trainer, maar dit valt niet te begrijpen.”

Bron: Soccernews.nl

20140128-110703.jpg

You must be logged in to post a comment Login