Nieuws

Guidetti: “Nare tijd nu achter me gelaten”

on

John Guidetti heeft het goede gevoel terug. De oud-Feyenoorder maakte maandag zijn rentree in het beloftenteam van Manchester City, dat Reading met 3-1 klopte, en maakte binnen tien minuten een doelpunt.

“Het is goed om na zo’n lange periode weer te kunnen voetballen”, zegt de oud-Feyenoorder op de website van City. “Het is geweldig dat ik die nare tijd nu achter me gelaten heb en weer vooruit kan kijken. Natuurlijk is het ook erg leuk om meteen te scoren bij je terugkeer. Het is waar ik voor in het veld sta.”

“Het was vanaf het begin al de bedoeling dat ik 45 minuten zou spelen. Ik had wel langer kunnen spelen, maar we moeten niets overhaasten. Volgende keer speel ik 75 minuten en misschien daarna wel een hele wedstrijd. Ik voel me nu erg goed, maar nu moeten we kijken hoe ik hiervan herstel deze week.”

De Zweedse spits trainde ook al mee met de dure selectie van City. “Het voelde erg goed. Zoveel goede spelers om je heen, waar je veel van kunt leren. Het voelde goed om daar weer terug te keren. Om deel uit te maken van de beste club van het land voelt natuurlijk geweldig.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login