Nieuws

Guidetti is klaar voor rentree

on

Na negen lange maanden is John Guidetti eindelijk weer volledig fit. De aanvaller van Manchester City mag weer aan voetballen denken, laat een woordvoerder van zijn club vrijdag weten.

“Ik heb net met John gesproken, hij is klaar om wedstrijden te spelen”, vertelt Simon Heggie, media-manager van Manchester City, aan Fotbollskanalen.se. Guidetti stond driekwart jaar langs de kant nadat hij door een voedselvergiftiging schade opliep aan zenuwen in zijn been. Vrijdag komt het goede nieuws naar buiten dat zijn rentree slechts een kwestie van tijd is.

Guidetti traint inmiddels weer volledig mee met de selectie van City. Hij zal maandag zijn opwachting maken in een wedstrijd van het tweede elftal. “We zullen zien of hij maandag speelt. Hij voelt zich in elk geval helemaal klaar om te voetballen.” Of Guidetti in het restant van het seizoen deel uit zal maken van de selectie van Roberto Mancini wordt weldra bekend.

De laatste keer dat Guidetti binnen de lijnen verscheen was in april van het afgelopen jaar. Dat deed hij toen in het shirt van Feyenoord. In Rotterdam beleefde Guidetti, verhuurd door Manchester City, een uitermate succesvol seizoen.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login