Nieuws

Guidetti: ‘Ik zie iedere wedstrijd van Feyenoord en bid dat ze kampioen worden’ 

on

John Guidetti (25) plaatste zich donderdagavond met Celta de Vigo voor de halve finales van de Europa League, maar volgt zijn oude club Feyenoord nog altijd nauwlettend. ,,Ik bid iedere dag voor Feyenoord.”
.

,,Ik hou de Nederlandse competitie nog altijd in de gaten, natuurlijk. Ik zie iedere wedstrijd van Feyenoord en ik bid iedere dag dat ze dit seizoen kampioen zullen worden. Dat verdienen ze. Ze zijn al het hele seizoen de beste ploeg van Nederland. Het wordt nu close, maar ik weet zeker dat ze weer de koningen van Nederland zullen zijn,” sprak Guidetti voor de camera’s van FOX Sports, na de kwartfinale bij Racing Genk (1-1), waarin de Zweedse spits al voor rust geblesseerd naar de kant moest. 

.

Feest van supporters en spelers

,,Of ik feest zal komen vieren als Feyenoord kampioen wordt? Nee, ik heb het druk met mijn eigen club, maar het is ook niet mijn feestje. Het is het kampioenschap van de supporters en de spelers die er nu zitten, maar ik zal zeker thuis feestvieren als ze het redden. Hopelijk kan ik me tegen die tijd concentreren op de finale van de Europa League,” besluit Guidetti, die bezig is aan zijn tweede seizoen bij Celta de Vigo. Guidetti scoorde dit seizoen acht keer in 34 wedstrijden voor de huidige nummer 10 van de Spaanse competitie. 

..

De finale van de Europa League wordt op woensdag 24 mei gehouden in de Friends Arena in Solna, Zweden. Guidetti is 17-voudig international van Zweden.

.

Klik hierrr Video: John Guidetti 

.

Bron: Ad.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login