Nieuws

‘Guidetti hoopt carrière nieuw leven in te blazen bij Feyenoord’

on

John Guidetti hoopt zijn carrière nieuw leven in te blazen bij Feyenoord, zo meldt de Engelse sportwebsite Sport In A Storm. De aanvaller werd het afgelopen seizoen verhuurd aan Stoke City, maar kwam slechts tot zes invalbeurten. Guidetti wil het nu elders proberen en ziet een nieuwe verhuurperiode bij Feyenoord wel zitten, schijnt.

De Zweed werd onlangs nog gesignaleerd in Rotterdam, waar hij met meerdere supporters op de foto ging. Sindsdien zijn de geruchten over een terugkeer bij Feyenoord weer aangewakkerd. Naar verluidt is de interesse van beide kanten serieus; de vicekampioen van Nederland zou zich al hebben gemeld bij City. De Engelsen zijn bereid om de 22-jarige Guidetti elders te stallen en onderhouden een goede relatie met Feyenoord.

Manuel Pellegrini zou het niet zien zitten in de spits, waardoor een vertrek waarschijnlijk lijkt. Indien Guidetti komend seizoen wordt verhuurd, kan hij vervolgens transfervrij de overstap maken naar een andere club: zijn contract loopt immers door tot medio 2015. Met de eventuele komst van Guidetti speelt Feyenoord overigens alvast in op een vertrek van Graziano Pellè. De Italiaane publiekslieveling maakt zich na twee uiterst succesvolle jaren op voor een nieuwe uitdaging.

Bron: Soccernews.nl

20140607-195526-71726221.jpg

You must be logged in to post a comment Login