Nieuws

‘Guidetti denkt aan vertrek Manchester City’

on

Het is niet ondenkbaar dat John Guidetti deze winterperiode gaat vertrekken bij Manchester City. De 21-jarige Zweed wil minuten maken en ziet dat bij de Engelse grootmacht niet snel gebeuren. De spits moest de afgelopen maanden toekijken door een knieblessure, maar is nu weer hersteld om in actie te kunnen komen.

Guidetti wist in het seizoen 2011/2012 veel indruk te maken bij Feyenoord, waar hij tot 23 doelpunten wist te komen. De aanvaller leek zich te gaan klaarmaken op een mooi avontuur in Engeland, maar een blessure gooide roet in het eten. “Ik wil gewoon voetbal spelen. Of dat nou is bij Manchester City is of ergens anders, dat weet ik niet”, aldus de goaltjesdief aan Sky Sports.

Er zouden diverse clubs interesse hebben om Guidetti over te nemen van Manchester City. De spits weet dat hij alles uit de kast moet halen. “Ik moet nu gewoon blijven trainen en vechten en dat ik moet ik het vanaf januari laten zien.” Eerder werd hij al eens verhuurd aan Burnley, waar hij slechts een maand speelde.

Bron: Soccernews.nl

20131118-195700.jpg

You must be logged in to post a comment Login