Nieuws

Gudde: ‘Vertrek Rutjes is echt doodzonde’

on

Algemeen directeur Eric Gudde vindt het een verlies voor Feyenoord dat Graeme Rutjes de overstap maakt naar NAC Breda. Het huidige lid van de Raad van Commissaris bij de Rotterdammers wordt in Brabant technisch directeur. Daarnaast vertrekt ook Jos van der Vegt op korte termijn bij Feyenoord.

“Ik vind het echt doodzonde”, aldus Gudde tegenover Voetbal International. “Graeme is een ex-topvoetballer, die bovendien breed georiënteerd is. Door zijn verleden als ondernemer beschikt hij ook over commercieel en financieel inzicht. Het is gewoon heel prettig om zo’n man in de RvC te hebben. De contacten met hem vanuit de directie waren prima.”

Jeffrey van As kreeg donderdag te horen dat hij moet vertrekken als technisch directeur bij NAC, waarop hij besloot om direct op te stappen. Naar nu blijkt werd Rutjes al voor de Kerst benaderd. Gudde: “Ik begreep dat er nog één andere kandidaat was, voor ons is het jammer dat de keuze op Graeme is gevallen. Het zal lastig zijn om net zo’n goede opvolger te vinden. Maar daar gaan wij als directie verder niet over.”

Bron: Soccernews.nl

20140110-184222.jpg

You must be logged in to post a comment Login