Nieuws

Gudde: ‘Kan me voorstellen dat mensen zich zorgen maken’

on

De inktzwarte fase waar Feyenoord zich in bevindt, doet veel pijn in Rotterdam. Algemeen directeur Eric Gudde nam gisteren het woord in een poging uit te leggen waar het op dit moment fout gaat in de Kuip.
Een diepe sportieve crisis in de Kuip. De achterban maakt zich ernstig zorgen. Wat is de boodschap van de algemeen directeur aan die mensen?

Eric Gudde: ,,Ik kan mij heel goed voorstellen dat mensen zich zorgen maken. Dit is onverteerbaar voor Feyenoord, vijf gespeeld en nul punten. Ik kan mij voorstellen dat mensen zich zorgen maken en erg teleurgesteld zijn. Of misschien zelfs heel erg boos of ziedend.”
Maar wat is er in hemelsnaam aan de hand met Feyenoord?

,,Bij twee van de vijf nederlagen, die tegen NEC en AZ, is er niet met het hoofd is gespeeld. Veel individuele fouten, maar ook veel collectieve fouten. We verloren van PSV, dat kan gebeuren. Maar we kregen ook te maken met vier, vijf spelers die erg ontevreden zijn omdat ze wat langer dan gewenst op de bank zaten. Die lonkten naar een transfer in januari. Dat vind ik trouwens langzamerhand wel bijzonder irritant worden.”

Bron: Ad.nl

  

You must be logged in to post a comment Login