Nieuws

Gudde: ‘Ik denk dat het voor Feyenoord de juiste beslissing is door te stoppen’ 

on

Eric Gudde denkt dat hij ook voor Feyenoord de juiste beslissing maakt door te stoppen. De algemeen directeur kreeg twijfels, nadat hij na het kampioenschap in de agenda keek..

“Ik zat na het veroveren van de titel op 14 mei echt op een roze wolk”, vertelt Gudde in het Algemeen Dagblad. “Maar na een paar dagen donderstraal je toch onherroepelijk een keer van die roze wolk af. Dan ga je nadenken over de dingen die komen gaan. Feyenoord City en het nieuwe stadion, dat af moet zijn in 2023. Dat is nog zes jaar en dan ben ik 68 jaar oud.”

.

“Er moet eerdaags een nieuw meerjarig beleidsplan worden gemaakt voor de periode 2018 tot en met 2023”, vervolgt de directeur. “Toen ik daar allemaal aan dacht, kreeg ik opeens een gevoel van twijfel. Voor een organisatie als Feyenoord is een nieuw gezicht gewoon goed.”

.

Het is de vraag wat Gudde nu gaat doen. Zijn naam wordt veelvuldig gelinkt aan de KNVB. “Ik ben 62 jaar, maar het is te vroeg om niets meer te gaan doen”, knikt hij. “Ik zie het wel als een compliment dat mijn naam nu steeds valt als het over de toekomst van de KNVB gaat.”

.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login