Nieuws

Gudde en Van Merwijk: ‘Wij blijven!’

on

Algemeen directeur Eric Gudde van Feyenoord en Jan van Merwijk van het stadion zijn niet van plan om persoonlijke consequenties te verbinden aan het stranden van de plannen voor een nieuwe Kuip. ‘Wij blijven’, hebben de beide directeuren laten weten aan RTV Rijnmond.

Woensdagavond werd bekend dat de plannen voor een nieuw Feyenoordstadion geen meerderheid halen in de Rotterdamse gemeenteraad. De directie van Feyenoord wilde van de gemeente een garantiestelling van 165 miljoen euro.

Op Radio Rijnmond verweet fractievoorzitter Ronald Schneider van Leefbaar Rotterdam de huidige leiding van Feyenoord een tunnelvisie bij het ontwikkelen van plannen voor het stadion. Ook zou de huidige leiding te weinig draagvlak voor het nieuwbouwproject hebben gecreëerd.

Volgens Schneider is het daarom beter als de plannen voor een ander stadion of voor renovatie van de Kuip door een nieuw en fris team leidinggevenden worden ontwikkeld. Maar Gudde en Van Merwijk willen daar dus niets van weten. Het duo heeft aangekondigd binnenkort met nieuwe plannen te komen.

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login