Nieuws

Gudde: ‘Besloten trainen helpt verbeteren prestaties’

on

Op het nieuw te realiseren trainingscomplex kan Feyenoord vanaf 2018 ook echt besloten trainen. Op de huidige trainingsvelden is dat nauwelijks mogelijk omdat het veld vanaf de openbare weg goed te zien is. Het aantal besloten trainingen lijkt toe te gaan nemen.
.

Ondanks dat besloten trainingen nu ook te volgen zijn is het een pijnpunt in de ogen van veel supporters. Uit een interview van RTV Rijnmond met algemeen directeur Eric Gudde blijkt dat fans er zeker niet op hoeven te rekenen dat het aantal niet toegankelijke trainingssessies afneemt. “De achterban wil ook dat wij presteren en wij zijn ervan overtuigd dat een aantal keren besloten kunnen werken nadrukkelijk helpt bij het verbeteren van de prestaties. Het wil niet zeggen dat we elke dag besloten trainen, maar ik denk dat je in de huidige voetbalwereld in alle rust in een topsportwaardige omgeving moet kunnen trainen. Er zullen altijd momenten blijven dat we open trainen. Maar straks kunnen we werken zoals het hoort, want in de Kuip kun je ook niet besloten trainen want die is ook zo open als wat.”

.

Eric Gudde sprak verder met verslaggever Dennis van Eersel over de nieuwe plannen voor het trainingscomplex, de financiering ervan en de term “de strip.” 

Bron: Rijnmond.nl

  

You must be logged in to post a comment Login