Nieuws

Gudde: ‘Achteraf gezien hadden we Vlaar moeten laten meetrainen’ 

on

Achteraf bezien was het goed geweest als Feyenoord Ron Vlaar had laten meetrainen, maar op dat moment was daar geen behoefte aan. Dat zei algemeen directeur Eric Gudde van Feyenoord zondag in het programma De tafel van Kees.
Vlaar wilde graag meetrainen bij zijn oude club, om weer fit te worden na een blessure. Uiteindelijk kwam hij bij AZ uit, waar hij tekende en nu een belangrijke rol speelt. ,,Het is een prima jongen. Maar Giovanni en Martin hebben er uitvoerig over gesproken toen het verzoek kwam. In die fase hadden we acht superfitte verdedigers, dus er was geen behoefte aan.”
,,Achteraf weet iedereen het wel, dan hadden we hem erbij moeten nemen. Dan had je het beter wel kunnen doen, maar dat is allemaal zo makkelijk”, besluit Gudde, die nog geen conclusies wil verbinden aan de slechte reeks die Feyenoord in de eredivisie doormaakt. Bovendien staat de positie van trainer Giovanni van Bronckhorst niet ter discussie, ook al gingen de laatste zeven competitieduels allemaal verloren.
,,Wij presteren op dit moment onvoldoende ten opzichte van wat onze ambitie is. Die ambitie is dat we om de hoogste prijzen meedoen en de keiharde doelstelling is Europees voetbal. Die ambitie leeft nog wat betreft de KNVB-beker”, aldus Gudde. ,,Een aantal nieuwe spelers is geslaagd, een aantal niet. Daar ben je als directie als totaal verantwoordelijk voor. Op 8 mei wordt de eindafrekening opgemaakt en als het dan opnieuw niet goed is, dan heb je wat uit te leggen.”

Bron: Ad.nl

  
 

You must be logged in to post a comment Login