Nieuws

Grote groep op pittige woensdagtraining

on

De Feyenoord-selectie heeft woensdagochtend op een koud Varkenoord een pittige training afgewerkt. Tijdens de oefensessie in de aanloop naar de aanstaande uitwedstrijd tegen NAC Breda werd de groep in tweeën gesplitst. De spelers die afgelopen maandag in actie kwamen met Jong Feyenoord/Excelsior tegen Jong Ajax (0-2 winst) werkten onder leiding van Ronald Koeman onder meer een positiespel af. Voor de rest van de selectie stond het werken aan de conditie centraal, met onder meer verschillende sprint- en intervaloefeningen.

Koeman werd voordat hij het trainingsveld betrad door verschillende supporters gefeliciteerd met de verlenging van zijn contract. De hoofdtrainer is met de club een nieuwe verbintenis overeen gekomen en is daardoor ook volgend seizoen aan Feyenoord verbonden.

Sekou Cissé en Erwin Mulder, die afgelopen maandag hun rentree maakten bij de beloften nadat ze hersteld zijn van hun blessures, trainden woensdag volledig mee. Cissé, die maandag een helft speelde en ook scoorde, deed mee in de groep die onder leiding van Jean-Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst onder meer verschillende partijspelen op een klein veld afwerkte.

Aanstaande vrijdag staat om 10.30 uur de laatste openbare training van deze week op het programma. De afsluitende training op zaterdag in de aanloop naar de uitwedstrijd tegen NAC Breda is besloten.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login