Nieuws

Grote drukte bij start verkoop Blijdorp-shirt

on

Nog voordat de Feyenoord Fanshop bij het stadion dinsdagochtend geopend was, stond er een lange rij voor de clubwinkel. De reden was de start van de verkoop van de gelimiteerde oplage van het thuisshirt met de hoofdsponsor Diergaarde Blijdorp op de borst. Tientallen supporters waren om deze reden naar het stadion gekomen om een of meerdere shirts te bemachtigen.

Een van de eerste kopers van het shirt was Brenda van der Veen uit Rotterdam. Zij kocht het shirt voor haar zoon. ‘Hij heeft er zelf voor gespaard’, vertelde ze. ‘Hij is een enorme Feyenoord-fan, dus wil alles van de club hebben. Ik hield mijn hart vast of ik op tijd zou zijn voor het shirt, ook gezien de drukte die er vorige week in Blijdorp was bij de verkoop van Olli’s. Maar gelukkig heb ik een shirtje weten te bemachtigen.’

Het thuisshirt met daarop Diergaarde Blijdorp als hoofdsponsor op de borst is vanaf dinsdagochtend exclusief verkrijgbaar in de Feyenoord Fanshops en in de Feyenoord Fanshop online voor 47,50 euro. Kindermaten zijn te koop voor 40,00 euro. Het shirt is beschikbaar in een gelimiteerde oplage. Hiervoor geldt: op=op.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login