Nieuws

Grote belangstelling bij opening FanShops

on

Feyenoord beschikt sinds vandaag (woensdag) over twee nieuwe Fanshops. Onder grote belangstelling van onder meer supporters en pers werd vanochtend om negen uur eerst een clubwinkel geopend op het Centraal Station van Rotterdam, waarbij ook Ruud Vormer en Ruben Schaken aanwezig waren. Hun ploeggenoten Lex Immers en Wesley Verhoek verrichtten een paar uur later de opening van de Fanshop in het Marathongebouw tegenover De Kuip, waardoor Feyenoord nu beschikt over vier eigen clubwinkels in Rotterdam.

Op het moment dat Vormer en Schaken op het station samen met Feyenoords directielid Mark Koevermans en Frank Basters, marketing manager van adidas, het lint voor de ingang hadden doorgeknipt, baanden vele supporters zich een weg naar binnen. Daarmee was niet alleen de clubwinkel zelf, maar ook de jacht op het nieuwe thuisshirt geopend. Het nieuwe tenue van shirtsponsor adidas ging gelijktijdig met de opening van de Fanshop in de verkoop en vond direct gretig aftrek bij de eerste bezoekers. Wie een rondje maakte door de stijlvol ingerichte clubwinkel, kon naast het thuisshirt nog veel meer exclusieve en nieuwe clubartikelen ontdekken.

‘Hiermee beschikken we over twee nieuwe, prachtige en bovenal Feyenoord-waardige Fanshops’, stelde Alex van Mook, manager merchandising bij Feyenoord tevreden. ‘De winkels stralen klasse en kwaliteit uit, wat mede te danken is aan de uitstekende kleding van adidas. Een topmerk, dat echt bij Feyenoord past. Met een Fanshop op het Centraal Station zitten we op een unieke locatie, terwijl we onze supporters bij het stadion kunnen bedienen met twee winkels. Dat de belangstelling voor de opening van de winkels en daarbij de presentatie van het nieuwe thuisshirt zo groot was, is hartstikke mooi. Ook de spelers waren erg enthousiast. Dit is voor Feyenoord een bijzondere dag.’

In de aanloop naar de opening van de Fanshops en de presentatie van het nieuwe tenue werd de spanning vanochtend opgebouwd voor de hoofdingang van het station, waar supporters in alle vroegte al de mogelijkheid kregen om het nieuwe shirt te winnen. ‘Daarbij is er door veel medewerkers vannacht hard doorgewerkt om alle voorbereidingen op tijd af te ronden’, vertelde Mark Koevermans. ‘Ik ben ontzettend trots op de opening van deze twee Fanshops, omdat dit een grote stap is voor Feyenoord. Een aantal jaar geleden waren onze mogelijkheden op het gebied van merchandising beperkt, terwijl we nu beschikken over vier eigen clubwinkels op bovendien mooie locaties. Dat is fantastisch en geeft veel energie voor de toekomst.’

Voor supporters zijn die nieuwsgierig zijn naar de nieuwe clubwinkels en het uitgebreide assortiment is het een aanrader om een kijkje te nemen in een van de Fanshops, waar sinds vandaag het tenue voor het seizoen 2014-2015 verkrijgbaar is. Ook de overige tenues van de nieuwe kledinglijn zijn hier uiteraard beschikbaar. De Feyenoord Fanshop Centraal Station Rotterdam is vanaf woensdag 25 juni op werkdagen geopend van 7.30 uur tot 22.00 uur en in het weekend van 8.30 tot 21.30 uur. De nieuwe Fanshop Stadion is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Vandaag is de winkel eenmalig extra lang geopend, tot 20.00 uur. In de zomerperiode is de Fanshop bij het stadion ook op zondagen geopend.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login