Nieuws

‘Grote Amerikaanse club heeft interesse in Kuyt’

on

Kuyt kan in de slotdagen van zijn loopbaan wederom het avontuur aangaan in het buitenland. De aanvoerder van Feyenoord staat in de belangstelling van een grote club uit de Amerikaanse Major League Soccer. .

Dat meldt De Telegraaf dinsdagochtend. Zaakwaarnemer Rob Jansen bevestigt dat Kuyt flink wat keuzes heeft. “Er is overal nog belangstelling in het buitenland voor Dirk”, aldus de spelersmakelaar tegen de ochtendkrant. Naast het aanbod uit de Verenigde Staten heeft de voormalig speler van Liverpool en Fenerbahçe dus blijkbaar meer ijzers in het vuur. 

.

Het is nu de vraag waar de 35-jarige Katwijker voor kiest. Kuyt zette afgelopen zomer zijn handtekening onder een éénjarig contract in De Kuip. Zijn rentree in Nederland verliep succesvol: Feyenoord en Kuyt wonnen de KNVB Beker en in de competitie scoorde de voormalig international negentien keer.

.

Club en speler zijn in gesprek over verlenging van zijn verbintenis. Kuyt heeft bij de clubleiding een aantal eisen neergelegd, weet De Telegraaf. Zo eist hij bijvoorbeeld dat de Feyenoord-selectie versterkt wordt in de zomer. 

.

Bron: voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login