Nieuws

Grootschalige sfeeractie tegen VVV: Neem sjaal of vlag mee !!!

on

Voor aanvang van de wedstrijd tegen VVV staat er een grote thema sfeeractie gepland in De Kuip. Wij vragen daarom ook de medewerking van alle supporters die de wedstrijd bezoeken, om massaal sjaals en/of vlaggen mee te nemen.

De wedstrijd tegen VVV is de laatste twee jaar een memorabele gebleken. Vorig seizoen moest Feyenoord tegen VVV op jacht naar eerherstel. Na opeenvolgende nederlagen tegen AZ (2-1) en ADO Den Haag (0-3) moest de Rotterdamse ploeg hoe dan ook winnen om de dreiging van een negatief sentiment in De Kuip weg te nemen. VVV-Venlo werd daarvoor als bruikbare ‘sparringpartner’ gebruikt (4-0). Het jaar daarvoor nam Feyenoord ook al tegen VVV-Venlo (3-0) revanche voor de historische nederlaag bij PSV (10-0).

Ook dit keer zal er van VVV gewonnen moeten worden om in de race te blijven voor Europees voetbal en om met wat geluk kampioen te worden. Vandaar een grootschalige sfeeractie en de oproep om massaal Feyenoord-uitingen mee te nemen. Uw medewerking is nodig om deze actie tot een groot spektakel te maken. Wij rekenen dan ook op u.

PS: Ivm verwachte drukte, door een uitverkocht Stadion en koopavond in Rotterdam, vertrek op tijd, zodat u niets mist.

Bron: Feyenoordnet.nl

You must be logged in to post a comment Login