Nieuws

Groot partijspel op donderdagtraining

on

De selectie van Feyenoord heeft donderdagochtend met een grote groep een training afgewerkt, in de aanloop naar de komende thuiswedstrijd tegen Roda JC Kerkrade. Trainer Ronald Koeman kon op Varkenoord beschikken over in totaal 27 spelers, die over drie teams verdeeld werden. Terwijl de ene groep een rondo afwerkte, namen de andere twee teams het in een groot partijspel tegen elkaar op. Erwin Mulder, Ruben Schaken en Bruno Martins Indi ontbraken op Varkenoord, terwijl de van een blessure herstellende Sekou Cissé onder leiding van hersteltrainer Marcel Cas individueel trainde.

Naast de A-junioren Boy de Jong en Lucas Woudenberg nam ook assistent-trainer Giovanni van Bronckhorst deel aan het partijspel, waar het fanatisme vanaf spatte. De aanwezige toeschouwers langs het trainingsveld zagen dat het speltempo continu hoog lag, terwijl de trainers Koeman en Van Gastel volop aanwijzingen gaven.

Met de wedstrijd tegen Roda JC van aanstaande zondag breekt er voor Feyenoord een periode aan waarin in zes weken tijd maarliefst vijf thuiswedstrijden op het programma staan. In totaal speelt de ploeg van Ronald Koeman tot aan de winterstop nog zeven competitieduels.

Feyenoord kan in De Kuip bogen op zeer goede statistieken. De ploeg is in eigen huis al een jaar ongeslagen. De laatste keer dat er verloren werd was op 5 november 2011. Toen was N.E.C. met 0-1 te sterk voor Feyenoord. Sindsdien won Feyenoord elf wedstrijden in De Kuip en werd er in eigen stadion vier keer gelijk gespeeld.

Feyenoord werkt aanstaande zaterdag om 10.30 uur de afsluitende training af in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Roda JC. Vrijdagochtend vindt er een besloten training plaats. Feyenoord tegen Roda JC wordt zondag om 14.30 uur gespeeld in De Kuip.

Bron: feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login