Nieuws

Groningen twijfelt tussen definitief nee en prijs opdrijven 

on

Feyenoord heeft nu al twee keer een bod uitgebracht op Eric Botteghin, maar beide keren bleek het onsuccesvol. De laatste bieding lag zo rond de twee miljoen euro, weet het Algemeen Dagblad, maar FC Groningen zei alsnog ‘nee’. De club wil Botteghin niet verkopen en balanceert volgens de krant tussen het opdrijven van de prijs en het verkondigen van het standpunt dat de Braziliaan echt niet zal mogen vertrekken.
Botteghin kan in Rotterdam-Zuid zijn salaris verdubbeld zien worden, zo gaat het verhaal. Los van het financiële aspect telt het sportieve deel zwaarder voor de verdediger, die al snel zei dat hij niets liever wil dan vertrekken naar De Kuip. Zijn club verzet zich daar dus tegen en trainer Erwin van de Looi heeft gesprekken achter de rug met Botteghin. “Wij willen hem niet laten gaan en dat standpunt begrijpt hij ook wel.”
“Eric is het er alleen niet mee eens”, vervolgt Van de Looi in de ochtendkrant. “En dat snap ik vanuit zijn perspectief dan weer heel goed. Dat wil echter niet zeggen dat we ruzie of problemen hebben. Integendeel zelfs”, aldus de trainer van FC Groningen. Het contract van Botteghin loopt nog maar elf maanden door, maar Hans Nijland zei dat Feyenoord gewoon te laat gekomen is. Was de club aan het begin van de transferperiode aan de slag gegaan met Botteghin, dan was het waarschijnlijk wel snel goed gekomen.

Bron: voetbalzone.nl
  

You must be logged in to post a comment Login