Nieuws

Graziano Pellè zingend de kleedkamer in (video)

on

Graziano Pellè zegt tegen FC Utrecht misschien wel zijn beste wedstrijd van het seizoen te hebben gespeeld. Mede door een doelpunt van de Feyenoord-spits won zijn ploeg met 5-2 op bezoek in de Domstad. Tijdens de weg naar de kleedkamer uitte de Italiaanse aanvaller zijn vreugde door het clublied van Feyenoord te zingen.

‘Onze persvoorlichter (Samuel Sanches, red.) begon die woorden in het Italiaans te zingen toen ik de trap op liep, dus ik deed dat in het Nederlands. We maken ook vaak grapjes met de trainer dat hij altijd “geen woorden maar daden” zegt. Dat hebben we vandaag laten zien, maar we hebben nog een lange weg te gaan,’ zegt Pellè na afloop tegenover RTV Rijnmond.

De clubtopscorer maakte in het duel met FC Utrecht misschien ook wel zijn meest fraaie treffer van het seizoen. ‘Het was een hele mooie goal. Ik ben blij dat ik ook zulke doelpunten kan maken, want normaal verwachten mensen dat ik als een typische spits met het hoofd scoor, maar ik hou er ook van om dat met mijn voeten te doen. Het was bovendien een mooie voorzet van Daryl Janmaat. Hij beloofde een nieuwe voorzet te geven toen ik er eerst één miste.’

‘Ik heb goed gespeeld, maar ik ben blij dat het hele team dat ook heeft gedaan. We hebben een aantal onderdelen verbeterd die eerst niet zo goed waren. Dit moeten we iedere week brengen. Toch hadden we nog meer moeten scoren,’ aldus Pellè.

BRON: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login