Feyenoordinbeeld

Gratis Van Gobbel boek bij lidmaatschap, signeersessie vandaag

on

Als je af en toe goed luistert hoor je het nog; de echo van de Feyenoord supporters in De Kuip, die Ulrich van Gobbel toezingen. ‘Uli, Uli’. Op woensdag 25 mei wordt het eerste exemplaar van het boek ULI! ULI! – Ulrich van Gobbel zwijgt niet meer uitgereikt aan bekende voetbaliconen die tijdens en na Ulrichs voetbalcarrière, een belangrijke rol hebben gespeeld en tevens een bijdrage aan het boek hebben geleverd.
.

In dit door sportjournalist Jules van der Wardt geschreven boek, vertelt Ulrich van Gobbel over zijn succesvolle voetbalcarrière bij onder meer Feyenoord, Southampton en het Nederlands Elftal, zijn slepende heupblessure die zijn voetballoopbaan (te) snel deed eindigen en de drama’s die zijn leven tekenden. ULI! ULI! is een bijzonder en soms zelfs ontroerend relaas over het onwaarachtige leven van een nog immer enorm populaire voetballer!

.

Indien u nu besluit lid te worden van de Feyenoord Supportersvereniging voor € 30,00 krijgt u het Uli, Uli! boek gratis als welkomstgeschenk.

.

Supporters die het boek gesigneerd willen kopen kunnen hiervoor vandaag (woensdag 25 mei) terecht bij La Salute Delicatezze, Elgarhof 1-3, 3055 CB te Rotterdam. De signeersessie vindt plaats van 16.00 tot 18.00 uur.

Bron: Feyenoordnet.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login