Nieuws

GRASMAT DE KUIP WEDEROM VERKOZEN TOT BESTE VELD EREDIVISIE

on

Exact tien dagen nadat Feyenoord de kampioensschaal van de Eredivisie in ontvangst mocht nemen, was er opnieuw een schaal te bewonderen op het veld van De Kuip. Danny Hesp, voorzitter van de Vereniging van Contractspelers (VVCS), reikte woensdagmiddag voor het vierde seizoen op rij de prijs uit die hoort bij de titel ‘beste veld van Nederland’..

De ranglijst van beste velden komt tot stand via de aanvoerders van de bezoekende clubs, die na elke wedstrijd een cijfer voor het veld doorgeven aan organisator VVCS. Net als de afgelopen drie seizoenen werd het veld van De Kuip als beste gewaardeerd door de captains. De grasmat werd beoordeeld met het cijfer 4,8 op een schaal van vijf.

.

‘Het blijft ook na vier jaar nog schitterend om deze prijs te winnen,’ reageerde grasmeester Erwin Beltman, die de prijs samen met het team dat verantwoordelijk is voor het dagelijkse onderhoud van het veld in ontvangst nam. ‘Met onze vaste medewerkers en vrijwilligers die op wedstrijddagen bijspringen, werken we met ziel en zaligheid aan dit veld. Dan is het heel mooi dat je de waardering krijgt van diegenen voor wie je het doet: de voetballers. We gaan er alles aan doen om ook het gehele volgende seizoen weer voor een kampioenswaardige grasmat te zorgen.’

.

Voor het grasteam zit het huidige seizoen er echter nog niet op, want er worden de komende periode nog twee interlands gespeeld in De Kuip. Op zaterdag 4 juni oefent het Nederlands elftal tegen Ivoorkust, terwijl op vrijdag 9 juni de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg op het programma staat.  

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login