Nieuws

Gouka: ‘Van Bronckhorst wordt de man’

on

Mikos Gouka denkt dat Giovanni van Bronckhorst de nieuwe hoofdtrainer wordt van Feyenoord komend seizoen. De zegt de Feyenoord-watcher van het Algemeen Dagblad in de voetbaltalkshow FC Rijnmond. “Ik merk aan kleine dingen dat Van Bronckhorst de man wordt,” aldus Gouka.

“Bij Jean-Paul van Gastel proef je toch dat hij angstig is om weggestuurd te worden. Dat wordt een hoofdtrainer uiteindelijk wel. Van Bronckhorst staat daar toch anders in,” vervolgt hij. “Je hoort ook van mensen die met hem werken dat hij nu anders acteert, meer als een hoofdtrainer. Het zou mij niet verbazen als hij het wordt.”

Komende zondag staat de topper Feyenoord – PSV op het programma. Trainer Fred Rutten zegt enorm uit te kijken naar dat duel, maar volgens Gouka was dat niet aan zijn gezicht af te lezen tijdens de persconferentie vrijdag in de Kuip. “Het spat er niet vanaf dat hij er zin in heeft.” 

De glans is ook een beetje van het duel af, omdat PSV een straatlengte voor staat op Feyenoord. “En Ajax ook. Spannend wordt het nooit meer, maar voor Feyenoord is het wel een belangrijk duel, want bij winst zet je een grote stap richting plek drie. Het verschil met AZ is maar vier punten. De spelers weten waar het om draait.”

Bron: Rijnmond.nl

  

You must be logged in to post a comment Login