Nieuws

Gouka: ‘Feyenoord dacht voor coronacrisis aan Veerman, Kudus en Ejuke’

on

In het FoxSports programma Voetbalpraat was o.a. Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad te gast. De Feyenoord-watcher liet weten dat voordat de coronacrisis uitbrak, er echt een plan op tafel lag dat niet des Feyenoord was.

Gouka: “Diemers is natuurlijk een Studio Sport aankoop, maar daarvoor hadden ze Kudus op de lijst. Arnesen kende hem goed en die bedragen dachten ze ook te kunnen neerleggen. Joey Veerman, dat soort spelers, daar werd aan gedacht en voor Ejuke hebben ze bij Heerenveen aangeklopt. Plots was het niet meer negen miljoen wat ze konden neerleggen voor spelers, maar was dat helemaal verdwenen.”

Gouka vervolgt: “Toen hebben ze bij Diemers aangeklopt. Daar was Arnesen niet zo van gecharmeerd, van dat soort aankopen. Maarja het was beter iets dan niets. Het zijn natuurlijk voor de Eredivisie wel spelers, in een druk programma, die je kan inzetten dat niveau niet keldert.

In De Kuip beseffen ze dat ze hier geen kampioen mee worden. En dat is een beetje het probleem met de reeks die ze vorig seizoen hebben neergezet en dat ze voor het gevoel dichtbij het kampioenschap waren, zes punten achter, maar wel een inhaalrace. Het publiek heeft de lat ook hoger gelegd, maar intern bij Feyenoord weten ze ook als Ajax een normaal seizoen draait, als PSV met al deze aankopen zich normaal presenteren en AZ ook, dat het dan moeilijk wordt om bij de top drie te eindigen.”

You must be logged in to post a comment Login