Nieuws

Goudhaantje Elia: ‘Voor mijn gevoel kan het niet meer mis gaan’

on

Wat Eljero Elia betreft kan de landstitel Feyenoord nu niet meer ontglippen. Maar, zo sprak hij bij FOX Sports na de 2-0 zege op FC Utrecht: ,,We moeten niet te hard van stapel lopen.”

Feyenoord kwam voor rust niet tot scoren, na de pauze zette Jens Toornstra de Rotterdammers op het juiste spoor. Elia zelf zorgde met een absolute wereldgoal – met rechts in de lange hoek – voor de opluchting. ,,Die zat er lekker in”, vond Elia. ,,Bij de aanname voelde ik al: als ik ‘m goed raak, dan gaat-ie erin.”

.

Wat Elia betreft was FC Utrecht-thuis een belangrijke horde op weg naar het kampioenschap. ,,Je weet dat Ajax over je heen kan gaan als je verliest of gelijkspeelt. Maar dat zat alleen in ons achterhoofd, meer niet. Want thuis verliezen we bijna nooit.”

.

Op de opmerking dat het nu eigenlijk niet meer mis kan gaan, antwoordde Elia: ,,Nee, voor mijn gevoel ook niet. Maar we moeten niet te hard van stapel lopen. Vorige week waren we de schlemiel”, doelde hij op de 2-2 bij PEC Zwolle. ,,Volgende week tegen Vitesse moeten gewoon weer alles geven en onze kop erbij houden. Rustig blijven”, sloot hij af.

.

Bron: Ad.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login