Nieuws

Goossens voor het eerst in wedstrijdselectie

on

John Goossens zit aanstaande zondag tijdens de uitwedstrijd tegen Vvv Venlo voor het eerst sinds zijn komst naar Feyenoord bij de wedstrijdselectie. De middenvelder, die hersteld is van een knieblessure, kan tijdens het competitieduel in De Koel zijn officiële debuut maken voor Feyenoord. Goossens kwam tot dusver alleen in actie tijdens de voorbereiding op dit seizoen en maakte eerder deze maand zijn rentree met Jong Feyenoord/Excelsior. Ook Joris Mathijsen keert zondag na zijn blessure terug bij de wedstrijdselectie. Voor Ruben Schaken en Stefan de Vrij komt het duel in Venlo te vroeg. Beide spelers zijn op de weg terug van hun blessures, maar zullen zondag nog ontbreken.

Trainer Ronald Koeman beslist in later stadium of De Vrij aanstaande maandag zijn rentree zal maken in de wedstrijd de beloften tegen Jong Fc Groningen, zo vertelde hij vrijdagmiddag tijdens de persconferentie in De Kuip. Het is de bedoeling om de verdediger komende week klaar te stomen voor de Klassieker tegen Ajax, die op zondag 28 oktober wordt gespeeld. Koeman kan tegen Vvv-Venlo, naast de langer geblesseerden Erwin Mulder en Sekou Cissé, niet beschikken over Kamohelo Mokotjo, die kampt met een enkelblessure, en de geschorste Terence Kongolo.

A-junioren Jean-Paul Boëtius en Lucas Woudenberg trainde vrijdagochtend voor de eerste keer mee met de A-selectie. Boëtius zal maandag deel uitmaken van de selectie van de beloften voor het duel met Jong Fc Groningen. Volgens Koeman is de kans aanwezig dat beide spelers meegaan op het trainingskamp van de selectie in de winterstop, om op die manier te wennen aan het niveau en de hogere trainingsintensiteit.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login