Nieuws

Goossens en Verhoek sluiten aan op groepstraining

on

John Goossens en Wesley Verhoek hebben woensdagmiddag de groepstraining hervat. Het tweetal is op de terugweg van een blessure, die hen onder meer het trainingskamp in Marbella en de hervatting van de competitie tegen Ajax kostte. Op het ijskoude Varkenoord sloten zij aan bij de selectie, die door het ontbreken van de spelers die maandagavond in actie kwamen met Jong Feyenoord/Excelsior behoorlijk uitgedund was. Alle basisspelers van het duel van afgelopen zondag meldden zich wel op het trainingsveld.

Trainer Ronald Koeman kon daardoor beschikken over in totaal vijftien spelers, onder wie ook aanvaller Sekou Cissé. Samen met een handjevol andere toeschouwers keek algemeen directeur Eric Gudde langs de lijn van het trainingsveld toe hoe zij onder meer enkele sprintoefeningen en een partijspel afwerkten.

Terwijl ook Goossens en Verhoek deelnamen aan het doelpuntrijke partijspel, ging Jean-Paul Boëtius aan de slag met Jean-Paul van Gastel. De aanvaller werkte een individuele oefening af, waarbij hij afrondde op het doel dat verdedigd werd door de assistent-trainer.

De eerstvolgende training van Feyenoord staat gepland op donderdagochtend om 10.30. Ook deze oefensessie vindt plaats op Varkenoord.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login