Nieuws

Giovanni: ‘Ze waren een paar maatjes te groot’

on

Giovanni van Bronckhorst likt zijn wonden na de kansloze nederlaag van Feyenoord tegen Manchester City (0-4). De bezoekers uit Engeland waren simpelweg een paar maatjes te groot, erkent de trainer.

Feyenoord had woensdagavond geen moment uitzicht op een goed resultaat. “Als je binnen twee minuten achter komt… Dat wil je niet, zeker niet tegen een tegenstander als Manchester City. Dan moet je in de wedstrijd groeien”, zegt Van Bronckhorst tegen Veronica. “Binnen twee minuten op achterstand komen is een mokerslag.”

“We moeten wennen aan dit niveau. Dat is denk ik een understatement”, vervolgt de Feyenoord-trainer. “Na de eerste goal hadden we gewoon moeite om in de wedstrijd te komen. Dan wordt het een moeilijke avond. In de tweede helft wilden we voetballen, aan de bal komen, ballen hebben. In de eerste helft hadden we dat totaal niet.”

Na de 0-3 van Manchester City nam de frustratie even de overhand bij Feyenoord. Michiel Kramer ontsnapte aan rood na een benenbreker op Kyle Walker. Van Bronckhorst: “Niet verstandig. Michiel maakt een overtreding die eigenlijk nergens voor nodig is. Maar goed, dat sluipt erin.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login