Nieuws

Giovanni creëert hoop op langer verblijf Vilhena

on

De lijst met clubs uit Europa die de afgelopen weken bij de familie Vilhena aanklopten om de linksbenige middenvelder te strikken werd groter en groter. Maar gisteren deed Feyenoord een ultieme poging om de zelf opgeleide speler vast te leggen. En in de Kuip is er plotseling volop vertrouwen in een goede afloop..

Feyenoord had de hoop al min of meer opgegeven, maar trainer Giovanni van Bronckhorst creëerde de afgelopen dagen hoogstpersoonlijk toch weer een opening die er toe kan leiden dat Tonny Vilhena in de Kuip blijft. De 21-jarige middenvelder is over zes weken officieel contractvrij en zijn vader Toy sprak de afgelopen maanden volop met vertegenwoordigers van Europese clubs.
.

Maar Van Bronckhorst wil de Maassluizer allesbehalve kwijt en haalde alles uit de kast om Vilhena toch nog over te halen bij te tekenen. In de Kuip spraken de begeleiders van Vilhena en de top van Feyenoord wederom met elkaar. En dit keer lijkt de bespreking wel vruchtbaar. De speler zelf wil, voor hij zondag in het vliegtuig stapt om met Oranje naar Portugal te vliegen, eindelijk duidelijkheid hebben over zijn toekomst.

.

Technisch directeur Martin van Geel, trainer Van Bronckhorst en huisjurist Joris van Benthem hebben na het gesprek van gisteren opeens goede hoop dat ze Vilhena alsnog kunnen strikken.
.

Het kamp Vilhena weet dat er clubs klaar staan om de jonge speler met open armen te ontvangen. Over het gesprek willen de begeleiders van de speler niets kwijt, zoals eerder ook niet openlijk werd gesproken over de serieuze interesse van bijvoorbeeld Internazionale, Espanyol en Olympiakos Piraeus. Maar dat er toch weer een reële kans is dat de speler een nieuw meerjarig contract tekent in Rotterdam, is overduidelijk.

.

Bron: Ad.nl

You must be logged in to post a comment Login