Nieuws

Gio: ‘We zijn heel tevreden over Achahbar en dat weet hij’

on

Anass Achahbar is weer een beetje in beeld bij Feyenoord. De aanvaller moest het voornamelijk doen met invalbeurten dit seizoen, want alleen in de KNVB Beker stond hij eenmaal in de basis. Toch ziet Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst licht aan het einde van de tunnel voor Achahbar.
Achahbar weet dit seizoen niet echt waar hij aan toe is, want de ene keer zit hij op de bank en dan weer op de tribune. “De hoop en het zicht op spelen wordt groter”, gaf Van Bronckhorst in aanloop naar het treffen met FC Utrecht aan op een persconferentie. “Dat zie je aan hem, hoe hij op het trainingsveld staat, hoe hij speelt bij de beloften, hoe hij invalt. Over Anass zijn we de laatste weken heel tevreden en dat weet hij.”
Feyenoord heeft zelfs een speciaal programma voor Achahbar ontwikkeld om hem fitter te krijgen. “Hij maakt stappen. Hoe langer hij dat doet, hoe fitter hij wordt, hoe langer hij het volhoudt. Hij is daar hard mee bezig en we steunen hem daarin”, zegt Gio, die vertrouwen heeft in zijn pupil. “Ik heb hem niet voor niets laten invallen tegen Roda. Hij heeft een moeilijke periode gehad, maar nu gaat het heel goed met hem. Anass kan van grote waarde zijn. Hij blijft natuurlijk een groot talent en een goede spits.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login