Nieuws

Gio: ‘We waren niet vast aan de bal, we waren heel slordig’

on

Feyenoord liep vandaag tegen een nieuwe knauw aan, door met 1-0 te verliezen op bezoek bij FC Groningen. Coach Giovanni van Bronckhorst is dan ook andermaal zeer teleurgesteld in zijn ploeg.

“Ik denk dat wij vandaag vanaf minuut één niet in de wedstrijd zaten. We hebben dat nooit gehad”, reageert Gio na afloop bij FOX Sports. “Het is dat FC Groningen de 1-0 niet weet uit te breiden, waardoor we op het laatst nog misschien door een tegendoelpunt nog een puntje mee hadden kunnen nemen. Maar dat was niet verdiend geweest als je het veldspel ziet.”

Een verklaring heeft de keuzeheer wel. “We namen veel te veel risico in het begin. Kenneth haalde nog een keer een bal van de lijn. Je moet dan wat opportunistischer gaan spelen en de duels gaan maken, maar ook in de duels waren wij de onderliggende partij. Er waren vandaag meerde dingen die niet goed waren bij ons. We waren niet vast aan de bal, we waren heel slordig. Ook bij het tegendoelpunt was er een controle van Jordy die niet goed was, waardoor de bal werd afgesnoept. Dat soort kleine dingen laat zien dat je niet in de wedstrijd zit. Dat hebben we niet weten om te draaien.”

Aan een gebrek aan kwaliteit ligt het niet, stelt Van Bronckhorst tot slot. “Kwaliteit hebben we. Alleen de laatste uitwedstrijden hebben we het niet laten zien. Vandaag nog wel het slechtste. Als je ons vandaag ziet, hebben we geen stappen genomen. Ook zeker niet de manier waarop. De voorwaarden om in ons spel te komen waren vandaag niet aanwezig.”

Bron: soccernews.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login