Nieuws

Gio: “We wachten op groen licht van onze medische staf”

on

Giovanni van Bronckhorst wil niet te zwaar tillen aan het relletje rond Tonny Vilhena. De Feyenoorder vierde vorige week zijn doelpunt tegen FC Groningen door twee vingers in zijn oren te stoppen.

Dat kwam Vilhena op veel kritiek te staan. Van Bronckhorst kwam vrijdag op de persconferentie voor het competitieduel met Vitesse nog één keer kort terug op de discussie. De Feyenoord-trainer wil zich er zo min mogelijk in mengen.

“Het is niet aan mij. Ik heb het met Vilhena heel even over het juichen na de 0-1 gehad. Maar het gaat mij om zijn spel en daar was ik tegen Groningen wel positief over”, aldus Van Bronckhorst volgens het Algemeen Dagblad en RTV Rijnmond. “Het gaat mij om het spel, hoe de spelers presteren op het veld.”

Botteghin en Van der Heijden

Van Bronckhorst kan zaterdag tegen Vitesse niet beschikken over het geblesseerde trio Eric Botteghin, Jan-Arie van der Heijden en Ridgeciano Haps. “Jan-Arie staat nog niet op het veld”, aldus Gio. “Met Eric gaat het goed, maar hij heeft nog geen groen licht om vol mee te trainen met de groep. Daar wacht ik op.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login