Nieuws

Gio regelt trainingskamp in Dubai

on

Feyenoord staat voor een reis naar Dubai. De Rotterdammers gaan in de winterstop op trainingskamp naar de Verenigde Arabische Emiraten en hebben dat te danken aan Giovanni van Bronckhorst.

Feyenoord kreeg van het ministerie van Toerisme een aanbieding af te reizen en maakt daar gebruik van. De topclub zal tussen 5 en 11 januari in Dubai te bewonderen zijn. Dat allemaal dankzij assistent-trainer Van Bronckhorst. “Dankzij contacten van Giovanni zijn we in gesprek gekomen met de organisatie”, zegt technisch directeur Martin van Geel tegen Voetbal International.

Het feit dat de temperaturen aangenaam zijn in Dubai tijdens de winterstop, was een pre voor de huidige nummer vier van de Eredivisie. “De voorwaarden en faciliteiten zijn interessant voor Feyenoord”, vervolgt Van Geel. “We kunnen daar een prima trainingsweek afwerken en bekijken nog of we ook een oefenwedstrijd kunnen spelen.” De stadionclub vertrekt op 4 januari naar Dubai, nadat het een liefdadigheidswedstrijd heeft gespeeld tegen FC Emmen. Feyenoord hervat de competitie komende zaterdag thuis tegen hekkensluiter FC Dordrecht en moet winnen om de aansluiting met de top te behouden.

Bron: Voetbalprimeur.nl

IMG_8420.PNG

You must be logged in to post a comment Login